Premium Yachts

Voor hoogwaardige jachten is er Zuiderzee premium yachts. Een bijzondere vorm van jachtbemiddeling, exclusief voor jachten van gerenommeerde bouwers. Kwaliteitsjachten waar het hart van de liefhebber sneller van gaat kloppen. Meer informatie? Bel ons op nummer 035-2600013 of stuur een email naar info@zuiderzee-jachtmakelaars.nl.

Feadship 19 Meter

Ligplaats Muiden
Ontwerper Oehlmann
Werf Feadship - De Vries Aalsmeer (NL)
Bouwjaar 1962
Afmetingen 19.00 × 5.00 × 1.50 m
Materiaal Staal
Motor Mercedes 2 x 130 pk
Slaapplaatsen 7
Prijs € 595 000
Feadship is zonder twijfel een van de meest gerenommeerde jachtbouwers uit de Nederlandse jachtbouwgeschiedenis en wereldwijd bekend om de bouw van fantastische superjachten. De naam Feadship staat voor duurzame kwaliteit, elegantie en stijl. De Haddock is daar een fraai voorbeeld van. Zij is een tijdloze schoonheid met grandeur en klasse. In 1962 ging zij voor het eerst te water en sindsdien heeft zij gevaren aan de Franse en Italiaanse riviera's,waar zij vaak is gespot in exclusieve oorden lees meer »»

Stevenvlet 1350

Ligplaats Werkendam
Ontwerper D. van Beek
Werf De Scheepsbouwers Maritiem (NL)
Bouwjaar 2007
Afmetingen 13.58 × 4.00 × 1.20 m
Materiaal Staal
Motor John Deere 158 pk
Slaapplaatsen 2 + 2
Prijs verkocht
Alleen het allerbeste is goed genoeg. Dat was het motto bij de bouw van deze Stevenvlet 1350 van zowel de bouwer als de opdrachtgever. Het afwerkingsniveau is van zo'n hoog niveau dat superlatieven te kort schieten. "Zelfs de uitlaatdempers hangen weer in dempers" zoals valt te lezen in een vaarimpressie van de ANWB Waterkampioen. Dat is illustratief voor het hele schip. Dit is echt een buitenkans voor kwaliteitsbewuste levensgenieters die graag lang willen reizen met een jacht met lees meer »»

Regina Af Vindo 43

Ligplaats Muiden
Ontwerper Carl Beyer
Werf Regina af Vindö yachts AB Sweden
Bouwjaar 1997
Afmetingen 13.26 × 4.00 × 1.80 m
Materiaal Polyester
Motor Yanmar 85 pk
Slaapplaatsen 4 + 2
Prijs verkocht
Zorgeloze, lange zeereizen, ongeacht de weersomstandigheden. Dat is wat Regina af Vindö yachts uit Zweden voor ogen had toen de Regina 43 werd ontworpen. Deze werf is tegenwoordig synoniem voor exclusieve deck saloon zeiljachten. De Regina 43 biedt een onovertroffen combinatie van Zweedse kwaliteit en zeileigenschappen. De deck saloon zorgt voor beschutting en comfort en maakt het jacht heel geschikt voor lange oversteken. Eenmaal op de bestemming verleidt het ruime en lichte interieur u om lees meer »»

Barkas 1150 OK

Ligplaats Warns
Ontwerper Huitema
Werf Bouma
Bouwjaar 1999
Afmetingen 11.50 × 3.98 × 0.92 m
Materiaal Staal
Motor Nanni 85 pk
Slaapplaatsen 2 + 2
Prijs verkocht
Een van de mooiste ontwerpen van Huitema uit de succesvolle Barkas reeks. Niet voor niets werd de eerste Barkas 1150 besteld door de ontwerper. Dit mooi gelijnde motorjacht heeft veel leefruimte dankzij de royale afmetingen en tegelijk een kruiphoogte van slechts 2.37 meter, waardoor het geschikt is voor schitterende tochten door de Europese binnenwateren.