About the company

Zuiderzee Jachtmakelaars is een onderneming van Wehmeyer Yacht Brokers, al ruim twintig jaar een begrip in de jachtbemiddeling. Zuiderzee Jachtmakelaars is er voor jachteigenaren die hun jacht willen verkopen vanuit de eigen ligplaats.

Piet-Hein Wehmeijer en René Haarman geloven in een kleinschalige, klantgerichte aanpak zodat u vrijwel altijd met dezelfde contactpersoon te maken heeft waardoor de dienstverlening optimaal is. Met een team van enthousiaste vakmensen, waarmee we vaak al jaren werken, bieden wij u écht full-service op alle gebieden van jachtbeheer.

Veel van onze boten worden verkocht naar het buitenland. Daarom zijn wij aangesloten bij internationale netwerken en worden onze vertalingen met zorg gemaakt door erkende vertalers met een nautische achtergrond.

Wilt u meer informatie? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan ons kantoor in jachthaven Naarden, Onderwal 14, 1411 LV Naarden.  Telefoon 035-2600013. Of stuur een e-mail naar:  infothis_is_an_03zuiderzee-jachtmakelaars.nl